Bun venit la magazinul nostru de ambalaje de flori!

Suntem încântați să vă oferim o gamă largă de ambalaje de flori angro de înaltă calitate. Magazinul nostru este specializat în vânzările en-gros de ambalaje de flori, oferind o varietate de opțiuni de ambalare a florilor pentru orice ocazie - de la buchete de sărbători până la aranjamente de nuntă.

Cooperarea cu noi este o modalitate convenabilă și fiabilă de a cumpăra ambalaje de flori în vrac. Oferim prețuri competitive și un sistem flexibil de reduceri pentru cumpărătorii angro. Ambalajul nostru este realizat din materiale de înaltă calitate, este extrem de elegant și ușor de utilizat. Vă va ajuta florile să arate și mai atractive și mai profesionale.

In sortimentul nostru veti gasi diverse tipuri de ambalaje de flori: cutii cadou, pungi de hartie, panglici, plase, panglici florale, organza, hartie pentru flori, elemente decorative si multe altele. Ne actualizăm în mod constant colecția pentru a răspunde nevoilor variate ale clienților noștri și pentru a urmări cele mai recente tendințe din lumea designului floral.

Suntem gata să vă oferim termeni individuali de cooperare, inclusiv posibilitatea de a comanda anumite tipuri de ambalaje conform cerințelor dumneavoastră, precum și dezvoltarea de designuri exclusive și branding de ambalaje cu logo-ul dumneavoastră. De asemenea, vă putem oferi o varietate de opțiuni de ambalare pentru a se potrivi bugetului dumneavoastră și volumului comenzilor.

Clienții noștri sunt florari profesioniști, saloane de flori, magazine de cadouri, organizatori de evenimente și alte afaceri legate de afacerea cu flori. Ne străduim să stabilim relații pe termen lung și reciproc avantajoase cu clienții noștri, oferindu-le produse de înaltă calitate și servicii excelente.