Despre noi

Importul de ambalaje pentru cadouri originale și practice, decor și bijuterii universale este una dintre cele mai importante activități ale companiei noastre. O echipă de specialiști cu experiență, în strânsă colaborare cu clienții de optsprezece ani, ajută la selectarea exactă a posturilor care sunt solicitate pentru specificul muncii lor.

De ce ne aleg clienții

Produsele noastre sunt folosite atat de florarii si designeri profesionisti, cat si de persoanele care doresc sa creeze o atmosfera de confort si caldura acasa. Apreciem fiecare client care ne contactează, fie că este un mic butic, un mare lanț de retail sau un magazin online. La urma urmei, prioritatea noastră este cooperarea pe termen lung, reciproc avantajoasă, a cărei bază poate fi doar încrederea, un preț loial și eficiența muncii.

Fiecare nouă comandă este un stimulent pentru noi pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor, a extinde gama și a optimiza programul de fidelitate. Dacă aveți nevoie să vă umpleți rafturile magazinelor cu articole originale de înaltă calitate, compania noastră va fi cea mai bună alegere.

Ambalaje cadou și materiale pentru florărie pentru toate gusturile!

În sortimentul nostru veți găsi ambalaje pentru cadou pentru orice ocazie. Doriți să cumpărați o cutie cadou din carton? Vă interesează filmul de ambalare? Toate acestea și multe altele se află în catalogul magazinului nostru online. Materialele luminoase și colorate, cu modele, imprimare colorată sau flexografică, vor fi o alegere excelentă pentru împachetarea cadourilor pentru orice ocazie. Catalogul mai include:

  • vaze si cosuri de rachita pentru flori;
  • plase florale, panglici decorative;
  • flori uscate;
  • ghivece, ghivece, cutii;
  • unelte;
  • sfeșnice;
  • cristale pentru decorare;
  • cadouri, felicitări și multe altele.

Preț accesibil, servicii excelente, capacitatea de a livra mărfuri în toată țara și multe oferte excelente - asta veți primi de la noi. Managerii politicoși și experimentați vă vor ajuta întotdeauna să plasați comanda și să o livrați prompt la adresa specificată.